Laser

 

Bestilling: kontakt@leds4all.dk

 

Menu:

Købsbetingelser, sikkerhedsinfo mm. >

Sikkerhedsudstyr >

Blå / Violette 405nm "Blu Ray" håndholdte lasere >

Blå / Violette 405nm "Blu Ray" lasermoduler >

Custom lasere >

 

 

 

Købsbetingelser, sikkerhedsinfo mm.:

 

Købsbetingelser.

1. Jeg sælger ikke lasere udover MIN405 og MOD405 til personer under 18år, medmindre personen kan gøre rede for formålet med laseren, feks. til et eksperiment eller andet, og har en tilladelse fra en forælder eller en lærer.

2. Laserne bliver lavet på forudbetaling af et mindre depositum(20% af beløbet) og der skal forventes en leveringstid på op til ca. 1 måned. Når laseren er færdig
bliver den sendt ligeså snart resten af beløbet er indbetalt. Du vil selvfølgelig
blive kontaktet når den er færdig. Depositummet vll gå tabt ved evt. afbestilling.

3. Navne og adresser vil blive gemt med henblik på garanti og udleveret til
myndighederne, såfremt en laser solgt herfra bliver brugt
til en ulovlig handling ifg. gældene love.

4. Sælger kan ikke lægges til ansvar for påførte personskader
eller skader på udstyr, som opstår ifm. brug af solgte lasere.
LÆS SIKKERHEDSINFO.

5. Laserne er håndbyggede og desuden konstrueret med
effektivitet og levetid i fokus, men da specielt de
violette laserdioder er ret følsomme komponenter, er det
vigtigt, at de bliver anvendt efter foreskriften. Hvis ikke
bortfalder garantien, dette betyder ikke, at jeg ikke vil
reparerer laseren, bare at køberen betaler reparationen.

 

 

SikkerhedsInfo.

Lasere er ikke legetøj, de skal betragtes som et potentielt farligt redskab på lige fod med feks. en skærebrænder, en vinkelsliber eller et hvilket som helst apperat, som kan lave øjeblikkelig permanent fysisk skade.

Laserlys er koncentreret lys og kan lave permanente øjenskader(som i værste tilfælde kan føre til tab af syn) i løbet af mikrosekunder, hvilket betyder at blinkrefleksen ikke er hurtig nok til at redde øjet, så derfor lys aldrig imod mennesker eller dyr!

Selv reflektioner fra feks. en laserstråle der rammer et vindue er koncentreret og kan være kraftig nok til at give skader. Desuden kan sådanne reflektioner være uforudsigelige, så det kan på det kraftigeste tilrådes, at man bruger sikkerhedsbriller(se under sikkerhedsudstyr), som er designet til at blokkere for den bestemte bølgelængde lys, den laser man bruger opererer med.

Lys aldrig med en laser imod folkemængder eller fartøjer, dette er ulovligt og kan i værste tilfælde straffes som terror og give op til livstid!

Lasere skal opbevares utilgængeligt for børn eller andre personer, der ikke ved, hvordan man håndterer eller forstår farerne forbundet med lasere.

Med alle håndholdte lasere medfølger en selvlysende gummihætte. Hætten fungerer både som støvhætte, som forhindre at der kommer støv og andet snavs på linsen, som ellers vil kunne nedsætte effekten og levetiden af laseren og som en ekstra beskyttelse imod skader pga. utilsigtet aktivering af laseren. Sæt derfor altid gummihætten på laseren når denne ikke bruges. Ekstra gummihætter kan desuden købes under sikkerhedsudstyr.


Speciel info vedrørende grønne lasere.

De populærer grønne lasere der efterhånden kan fås i ret så kraftige udgaver, og som man kan købe i tonsvis på feks. ebay, er ikke diodelasere i samme forstand som feks violette og røde lasere. De er såkaldte DPSS lasere der fungerer ved at en kraftig infrarød laserdiode på 808nm og somregel over 250mW, populært sagt "pumper" typisk et Nd:YAG krystal som udsender laserlys på 1064nm. Dette lys frekvensdobler man via et KTP krystal, så man får et pænt grønt laserlys på 532nm.

Problemet er, at man udover at få det grønne synlige laserlys ud af laseren også får en masse infrarødt og derfor ikke synligt laserlys, hvis ikke der sidder et specielt IR filter og filtrerer alt det infrarøde laserlys fra, og det gør der sjældent i de billige grønne lasere, man finder på ebay og også andre steder.

Hele pointen er, at selv en relativ ufarlig 5mW grøn laser kan give permanente skader uden, at du vil opdage det, da infrarødt lys som sagt ikke er synligt, og laseren kan potentielt udsende meget mere infrarødt lys end grønt lys.

 

> Bestilling <

Se her hvordan du bestiller, betaling og forsendelsesmetoder >

Til Toppen >

 

 

Sikkerhedsudstyr:

Billede kommer.  

Laser sikkerhedbriller.

Blokkerer for lys i området 370-560nm, hvilket vil sige, at de kan bruges som beskyttelse ved arbejde med violette, blå og grønne lasere op til 500mW. De beskytter ikke imod infrarødt lys så sørg for at IR lys evt er filtreret fra laserlyset, hvis der er tale om DPSS lasere.

Bestillingsnummer: SB405

Pris: 300kr
 

Data.

Protective wavelength: 370-560nm

Absorb style. No direction request.

Permeate of visible light: >55%

Indensity: >5.0, (OD+5, OD+6)

Attenuation: (10-6<N%<10-4)

Protective Class: IIIB <500mW

 

 

Selvlysende gummihætte.

Virker som beskyttelse imod støv og snavs som ellers sætter sig på linsen og giver lavere effektivitet og kortere levetid af laseren. Samtdigt forhindrer den imod skader ved utilsigtet aktivering af laser. Kan desuden forvandle en 405nm laser til en lille grøn lygte

Bestillingsnummer: SG405

Pris: 15kr

 

> Bestilling <

Se her hvordan du bestiller, betaling og forsendelsesmetoder >

Til Toppen >

 

 

Blå / Violette 405nm "Blu Ray" håndholdte lasere:

Billede kommer.  

30-40mW 405nm laserpointer.

Den mindste og billigeste håndholdte laser jeg sælger, fungerer fint som alm. laser pointer til feks. undervisning og foredrag. Hvis man lyser med en 405nm laser på feks. papir, stof eller andre ting, som er behandlet med fluorescerende farvestoffer, lyser de kraftigt op i en lys blålig farve alt efter, hvilke farvestof de er behandlet med. Det kan være en fordel, hvis man feks. skal undervise i et powerpoint, som er projekteret op på et hvidt lærred osv.

Som alle andre laserpointere på markedet er laserne ikke lavet til at lyse kontinuerligt, og det anbefales, at man lader laseren være tændt i max 1 min af gangen for at få længst levetid ud af dioden. Sådan en laserdiode producerer noget varme, specielt de kraftige modeller, selvom selve laserpointeren fungerer som en stor køleplade, så skal den lige have en pause til at komme af med varmen. Der medfølger en selvlysende gummihætte til at beskytte imod støv og snavs på linsen.

Alle mine lasere leveres med justerbart fokus, så man kan fokuserer lyset til et lille punkt eller en "uendelig" laserstråle, som man normalt kender det fra lasere.

Alle lasere har indbygget højeffektiv switchmode laserdiode driver, som øger batterilevetiden samt nedsætter varme-udviklingen og dermed øger levetiden. Laseren er beskyttet imod forkert isætning af batteri.

Laseren er bygget omkring en laserdiode der er opgivet til 120mW max output power fra fabrikanten, hvilket betyder at ved at den kun kører ved op til 50% output power, får man en langt højere levetid. Mange billige lasere med samme data man kan købe billigt over nettet er konstrueret modsat, hvilket vil sige at man typisk har benyttet en billigere laserdiode og presset 40-60%(nogle helt op til 100%) mere lys ud af den hvilket selvfølgelig vil resulterer i forkortet levetid, typisk meget forkortet. 

Bestillingsnummer: MIN405

Pris: 1000kr

Data:

Max output power: <50mW

Bølgelængde: 405nm +/-10nm

Collimator linse: optisk akryl

Focus: Justerbar ca. 5mm - ∞

Rækkevidde: >2km

PSU effektivitet: >90%

Laserdiode levetid: >3000timer

Batteri: 1x CR123 Lithium(alm. eller genopladeligt)

Batteri levetid ved kontinuerlig drift: >15timer(alm. lithium)

 

Billede kommer.  

50-60mW 405nm laserpointer.

Samme som overstående men med højeffektiv glas collimator linse som er special coatet for 405nm, hvilket er med til at øge output power op til 33%(i forhold til alm. akryl linse) samt øge levetiden da mindre lys bliver reflekteret tilbage i laserdioden. Den fungerer fint som alm. laserpointer til feks. undervisning og foredrag. Hvis man lyser med en 405nm laser på feks. papir, stof eller andre ting, som er behandlet med fluorescerende farvestoffer, lyser de kraftigt op i en lys blålig farve alt efter, hvilket farvestof de er behandlet med. Det kan være en fordel, hvis man feks. skal undervise i et powerpoint, som er projekteret op på et hvidt lærred osv.

Som alle andre laserpointere på markedet er laserne ikke lavet til at lyse kontinuerligt, og det anbefales at man lader laseren være tændt i max 1 min af gangen for at få længst levetid ud af dioden. Sådan en laserdiode producerer noget varme, specielt de kraftige modeller og selvom selve laserpointeren fungerer som en stor køleplade, så skal den lige have en pause til at komme af med varmen. Der medfølger en selvlysende gummihætte til at beskytte imod støv og snavs på linsen.

Alle mine lasere leveres med justerbart fokus, så man kan fokuserer lyset til et lille punkt eller en "uendelig" laserstråle, som man normalt kender det fra lasere.

Alle lasere har indbygget højeffektiv switchmode laserdiode driver, som øger batterilevetiden samt nedsætter varme- udviklingen og dermed øger levetiden. Laseren er beskyttet imod forkert isætning af batteri.

Laseren er bygget omkring en laserdiode der er opgivet til 120mW max output power fra fabrikanten, hvilket betyder at ved at den kun kører ved op til 50% output power, får man en langt højere levetid. Mange billige lasere med samme data man kan købe billigt over nettet er konstrueret modsat, hvilket vil sige at man typisk har benyttet en billigere laserdiode og presset 40-60%(nogle helt op til 100%) mere lys ud af den hvilket selvfølgelig vil resulterer i forkortet levetid, typisk meget forkortet.

Bestillingsnummer: MIN405G

Pris: 1500kr

Data:

Max output power: <70mW

Bølgelængde: 405nm +/-10nm

Collimator linse: glas coatet for 405nm

Focus: Justerbar ca. 5mm - ∞

Rækkevidde: >2km

PSU effektivitet: >90%

Laserdiode levetid: >3000timer

Batteri: 1x CR123 Lithium(alm. eller genopladeligt)

Batteri levetid ved kontinuerlig drift: >15timer(alm. lithium)

 


 

100mW 405nm håndholdt laser.

Kraftig håndholdt laser med højeffektiv glas collimator linse som er special coatet for 405nm, hvilket er med til at øge output power op til 33%(i forhold til alm. akryl linse) samt øge levetiden, da mindre lys bliver reflekteret tilbage i laserdioden.

Denne laser er meget kraftig og vil skade ens syn med det samme, hvis man får den koncentrerede lysstråle i øjnene, så derfor anbefales det på det kraftigeste, at man bruger sikkerhedsbriller og sund fornuft under betjening af laseren. Laseren kan desuden brænde forskellige ting, specielt hvis strålen bliver fokuseret ned til et lille brændpunkt.

Som alle andre håndholdte lasere på markedet er laserne ikke lavet til at lyse kontinuerligt, og det anbefales, at man lader laseren være tændt i max 1 min af gangen for at få længst levetid ud af dioden. Sådan en laserdiode producerer noget varme, specielt de kraftige modeller, selvom selve laseren fungerer som en stor køleplade, så skal den lige have en pause til at komme af med varmen. Der medfølger en selvlysende gummihætte til at beskytte imod støv og snavs på linsen.

Alle mine lasere leveres med justerbart fokus, så man kan fokuserer lyset til et lille punkt eller en "uendelig" laserstråle, som man normalt kender det fra lasere.

Alle lasere har indbygget højeffektiv switchmode laserdiode driver, som øger batterilevetiden samt nedsætter varme- udviklingen og dermed øger levetiden. Laseren er beskyttet imod forkert isætning af batteri.

Laseren er bygget omkring en laserdiode der er opgivet til 300mW max output power fra fabrikanten, hvilket betyder at ved at den kun kører ved op til 50% output power, får man en langt højere levetid. Mange billige lasere med samme data man kan købe billigt over nettet er konstrueret modsat, hvilket vil sige at man typisk har benyttet en billigere laserdiode og presset 40-60%(nogle helt op til 100%) mere lys ud af den hvilket selvfølgelig vil resulterer i forkortet levetid, typisk meget forkortet.

Bestillingsnummer: MED405G

Pris: 2500kr

Data:

Max output power: <150mW

Bølgelængde: 405nm +/-10nm

Collimator linse: glas coatet for 405nm

Focus: Justerbar ca. 5mm - ∞

Rækkevidde: >4km

PSU effektivitet: >90%

Laserdiode levetid: >3000timer

Batteri: 3x 1,5V AAA(alm. eller genopladeligt)

Batteri levetid ved kontinuerlig drift: >4timer(alm. alkaline)

 

Billede kommer.  

200mW 405nm håndholdt laser.

Kraftig håndholdt laser med højeffektiv glas collimator linse som er special coatet for 405nm, hvilket er med til at øge output power op til 33%(i forhold til alm. akryl linse) samt øge levetiden da mindre lys bliver reflekteret tilbage i laserdioden.

Denne laser er meget kraftig og vil skade ens syn med det samme, hvis man får den koncentrerede lysstråle i øjnene, så derfor anbefales det på det kraftigeste, at man bruger sikkerhedsbriller og sund fornuft under betjening af laseren. Laseren kan desuden brænde forskellige ting, specielt hvis strålen bliver fokuseret ned til et lille brændpunkt.

Som alle andre håndholdte lasere på markedet er laserne ikke lavet til at lyse kontinuerligt, og det anbefales, at man lader laseren være tændt i max 1 min af gangen for at få længst levetid ud af dioden. Sådan en laserdiode producerer noget varme, specielt de kraftige modeller og selvom selve laseren fungerer som en stor køleplade, så skal den lige have en pause til at komme af med varmen. Der medfølger en selvlysende gummihætte til at beskytte imod støv og snavs på linsen.

Alle mine lasere leveres med justerbart fokus, så man kan fokuserer lyset til et lille punkt eller en "uendelig" laser stråle som man normalt kender det fra lasere.

Alle lasere har indbygget højeffektiv switchmode laserdiode driver, som øger batterilevetiden, samt nedsætter varme-udviklingen og dermed øger levetiden. Laseren er beskyttet imod forkert isætning af batteri.

Laseren er bygget omkring en laserdiode der er opgivet til 400mW max output power fra fabrikanten, hvilket betyder at ved at den kun kører ved op til 50% output power, får man en langt højere levetid. Mange billige lasere med samme data man kan købe billigt over nettet er konstrueret modsat, hvilket vil sige at man typisk har benyttet en billigere laserdiode og presset 40-60%(nogle helt op til 100%) mere lys ud af den hvilket selvfølgelig vil resulterer i forkortet levetid, typisk meget forkortet.

Bestillingsnummer: MAX405G

Pris: 3000kr

Data:

Max output power: <300mW

Bølgelængde: 405nm +/-10nm

Collimator linse: glas coatet for 405nm

Focus: Justerbar ca. 5mm - ∞

Rækkevidde: >6km

PSU effektivitet: >90%

Laserdiode levetid: >3000timer

Batteri: 3x 1,5V AAA(alm. eller genopladeligt)

Batteri levetid ved kontinuerlig drift: >2timer(alm. alkaline)

 

> Bestilling <

Se her hvordan du bestiller, betaling og forsendelsesmetoder >

Til Toppen >

 

 

Blå / Violette 405nm "Blu Ray" lasermoduler:

Billede kommer.  

30mW 405nm lasermodul.

Lille billigt lasermodul som er perfekt til div. projekter eller andre ting, hvor der indgår en 405nm laser. Laseren indeholder switchmode diodedriver ligesom de håndholdte lasere og kan forsynes med en DC spænding fra 2,5-5,5Volt. Laser modulet kan køre kontinuerligt.

Alle mine lasere leveres med justerbart fokus, så man kan fokuserer lyset til et lille punkt eller en "uendelig" laserstråle, som man normalt kender det fra lasere.

Laseren er bygget omkring en laserdiode der er opgivet til 120mW max output power fra fabrikanten, hvilket betyder at ved at den kun kører ved op til 50% output power, får man en langt højere levetid. Mange billige lasere med samme data man kan købe billigt over nettet er konstrueret modsat, hvilket vil sige at man typisk har benyttet en billigere laserdiode og presset 40-60%(nogle helt op til 100%) mere lys ud af den hvilket selvfølgelig vil resulterer i forkortet levetid, typisk meget forkortet.

Modulet er beskyttet imod omvendt polaritet af forsyningsspænding, men ikke overspænding.

Bestillingsnummer: MOD405

Pris: 500kr

Data.

Max output power: <50mW

Bølgelængde: 405nm +/-10nm

Collimator linse: optisk akryl

Focus: Justerbar ca. 5mm - ∞

Rækkevidde: >2km

PSU effektivitet: >90%

Laserdiode levetid: >3000timer

Forsyningsspænding: 2,5-5,5Vdc(5,8V absolut max)

Max strøm: 100mA

Dimensioner: L35mm X Ø12mm

 

Billede kommer.  

200mW 405nm lasermodul.

Kraftigt lasermodul som er perfekt til div. projekter eller andre ting, hvor der indgår en 405nm laser. Laseren indeholder switchmode diodedriver ligesom de håndholdte lasere og kan forsynes med en DC spænding fra 2,5-5,5Volt. Laser modulet kan køre kontinuerligt, så længe der er sørget for tilstrækkeligt køling, desuden må laseren ikke køre i længere tid uden den monterede køleblok.

Alle mine lasere leveres med justerbart fokus, så man kan fokuserer lyset til et lille punkt eller en "uendelig" laserstråle, som man normalt kender det fra lasere.

Laseren er bygget omkring en laserdiode der er opgivet til 400mW max output power fra fabrikanten, hvilket betyder at ved at den kun kører ved op til 50% output power, får man en langt højere levetid. Mange billige lasere med samme data man kan købe billigt over nettet er konstrueret modsat, hvilket vil sige at man typisk har benyttet en billigere laserdiode og presset 40-60%(nogle helt op til 100%) mere lys ud af den hvilket selvfølgelig vil resulterer i forkortet levetid, typisk meget forkortet.

Modulet er beskyttet imod omvendt polaritet af forsyningsspænding, men ikke overspænding.

Bestillingsnummer: MOD405GH

Pris: 2500kr

Data.

Max output power: <300mW

Bølgelængde: 405nm +/-10nm

Collimator linse: glas coatet for 405nm

Focus: Justerbar ca. 5mm - ∞

Rækkevidde: >6km

PSU effektivitet: >90%

Laserdiode levetid: >3000timer

Forsyningsspænding: 2,5-5,5Vdc(5,8V absolut max)

Max strøm: 400mA

Dimensioner: L35mm X H25,4mm x B25,4mm

 

> Bestilling <

Se her hvordan du bestiller, betaling og forsendelsesmetoder >

Til Toppen >

 

 

Custom lasere:

Billede kommer.

 

Custom lasere.

Skriv en mail til kontakt@leds4all.dk med specielle ønsker eller andet, kun fantasien og pengepungen sætter grænser:)

 

> Bestilling <

Se her hvordan du bestiller, betaling og forsendelsesmetoder >

Til Toppen >